Ayurveda is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze met oorsprong in India. In deze website vindt u informatie over diverse behandelaars (m/v). Sommige behandelaars hebben een fulltime praktijk in de ayurveda en anderen passen ayurvedische behandelmethoden toe naast reguliere of andere behandelmethoden of zijn part-time.
Iedere behandelaar presenteert zijn of haar praktijk op een eigen pagina.

U kunt een behandelaar vinden via de knop Vind u behandelaar via:
Zoek op regio,
Zoek op therapie (therapeutische specialisatie),
Zoek op aandoening (klacht of ziektebeeld).

Op de webpagina van de behandelaar kunt u rechtstreeks bij de behandelaar via de knop “Maak een afspraak“ een afspraak  of eventueel informatie aanvragen. De behandelaar ontvangt uw aanvraag per email en kan deze op een geschikt moment beantwoorden.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden kosten voor consulten en behandelingen via de aanvullende verzekering. Op de webpagina’s van iedere behandelaar vindt u informatie hierover. U kunt hierover vanzelfsprekend ook contact opnemen met uw eigen zorgverzekering. Meer informatie met betrekking tot de zorgverzekeraar vindt u onder Info en Zorgverzekering.

Verantwoording

  • Deze website bemiddelt tussen cliënten en behandelaars (m/v).
  • Behandelaars zijn zo mogelijk lid van een beroepsvereniging in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg. Lidmaatschap staat vermeld op de webpagina. In België is er geen lidmaatschap van beroepsverenigingen.
  • De teksten op de webpagina’s van de behandelaars zijn samengesteld op basis van teksten, die de behandelaars zelf hebben aangeleverd. De behandelaars zelf blijven verantwoordelijk voor de inhoud.  Eventuele onjuistheden liggen buiten de aansprakelijkheid van ayurvedaconsult.nl.
  • Vanzelfsprekend zijn de behandelaars verantwoordelijk voor advies en behandelingen die zij geven. De behandelaars dienen de richtlijnen van de eigen beroepsvereniging te volgen. AyurvedaConsult.nl neemt geen aansprakelijkheid.

Voordelen van deze website

  • U kunt zich op een moderne en gemakkelijke manier informeren over ayurvedische behandelaars en therapeuten.
  • Via de afsprakenknop op de webpagina van de behandelaar kunt u eenvoudig rechtstreeks bij de behandelaar een afspraak aanvragen.
  • De behandelaar kan uw aanvraag op een eigen tijdstip beantwoorden.
  • Als u een afspraak maakt via deze website, ontvangt u een eenmalige korting van € 5,00 bij de eerste afspraak.

Wij wensen u een lang leven in goede gezondheid !

Het team van ayurvedaconsult.nl

Deel deze pagina op Social media