In deze website vindt u informatie over diverse behandelaars (m/v) op het gebied van de ayurveda. Ayurveda een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze met oorsprong in India. Sommige behandelaars zijn fulltime gespecialiseerd in de ayurveda en anderen passen ayurvedische behandelmethoden toe naast andere complementaire of reguliere behandelmethoden.

Iedere behandelaar presenteert zijn of haar praktijk op een eigen pagina. U kunt ze vinden via de knop Zoek behandelaar: via Zoek op regio, Zoek op therapie (therapeutische specialisatie), Zoek op aandoening (klacht of ziektebeeld).

Op de webpagina van de behandelaar van uw keuze kunt u rechtstreeks bij de behandelaar een afspraak aanvragen. Dit gaat via de knop Maak een afspraak. De behandelaar ontvangt uw aanvraag per email. Als cliënt ontvangt u via email of eventueel telefonisch een antwoord.  Als u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden kosten voor consulten en behandelingen via de aanvullende verzekering. Op de webpagina’s van iedere behandelaar vindt u informatie hierover. U kunt hierover vanzelfsprekend ook contact opnemen met uw eigen zorgverzekering. Meer informatie met betrekking tot de zorgverzekeraar vindt u onder Info en Zorgverzekering.

Verantwoording

  • Deze website bemiddelt tussen cliënten en behandelaars (m/v).
  • Behandelaars zijn zo mogelijk lid van een beroepsvereniging in de reguliere of alternatieve gezondheidszorg. Lidmaatschap staat vermeld op de webpagina. In België is er geen lidmaatschap van beroepsverenigingen.
  • De teksten op de webpagina’s van de behandelaars zijn samengesteld op basis van aangeleverde teksten van de behandelaars zelf. De behandelaars blijven verantwoordelijk voor de inhoud.  Eventuele onjuistheden liggen buiten de aansprakelijkheid van ayurvedaconsult.nl.
  • Vanzelfsprekend zijn de behandelaars verantwoordelijk voor advies en behandelingen die zij geven. De behandelaars dienen de richtlijnen van de eigen beroepsvereniging te volgen. AyurvedaConsult.nl neemt geen aansprakelijkheid.

Voordelen van deze website

  • U kunt zich op een moderne en gemakkelijke manier informeren over ayurvedische behandelaars en therapeuten.
  • Via de afsprakenknop op de webpagina van de behandelaar kunt u eenvoudig rechtstreeks bij de behandelaar een afspraak aanvragen.
  • De behandelaar kan uw aanvraag op een eigen tijdstip beantwoorden.
  • Als u een afspraak maakt via deze website, ontvangt u een eenmalige korting van € 5,00 bij de eerste afspraak.

Wij wensen u een lang leven in goede gezondheid !

Het team van ayurvedaconsult.nl

Deel deze pagina op Social media