Informatie voor behandelaars

In Ayurvedaconsult.nl kunt u, als Ayurveda behandelaar, uw praktijk en diensten op een eigen aparte webpagina presenteren.  Cliënten kunnen via een knop rechtstreeks met u een afspraak aanvragen of contact opnemen. U ontvangt de aanvraag per e-mail en kunt op elk voor uw geschikt tijdstip per e-mail een antwoord retour geven.

De behandelaar heeft de optie om cliënten 5 euro korting te geven bij de eerste afspraak.

Nieuwe behandelaars kunnen via de knop “Aanmelding nieuwe behandelaar”   een eigen webpagina aanvragen (zie home pagina / of onder aan deze pagina).

Vindbaarheid

Uw webpagina op ayurvedaconsult.nl kan via verschillende navigatieknoppen gevonden worden. Dit kan via de navigatieknop “Vind behandelaar” en via de (sub)knoppen: Via regio/provincie, Via therapie (therapeutische specialisatie), Via aandoening (klacht of ziektebeeld)].

Keuzemogelijkheden

 • Iedere behandelaar heeft zij zijn/haar webpagina een aanvraagformulier voor de cliënt om een afspraak aan te vragen. Als extra optie kan een behandelaar voor de cliënt een agenda instellen zodat de cliënt een voorkeur voor een dag en tijdstip van de afspraak kan aangeven. De behandelaar bevestigt deze voorkeur of doet een ander voorstel. De agenda is een hulp om vlot afspraken maken.
 • Als u een (youtube) filmpje heeft over uw praktijk, kan dat, onder voorbehoud, op uw pagina gepubliceerd worden.
 • De promotie van de website wordt ondersteund door een BLOG, waarin u ook als behandelaar kunt publiceren. Ook wordt de website via sociale media verdere bekendheid gegeven.
 • U kunt een nieuwe eigen domeinnaam aanvragen en die rechtstreeks laten koppelen aan uw nieuwe webpagina. Via deze domeinnaam kunnen cliënten of aankomende cliënten direct op uw webpagina bij ayurvedaconsult.nl komen.

Voorwaarden voor deelname aan ayurvedaconsult.nl

 • Deelname aan deze website is open voor alle therapeuten, artsen, etc., die geheel of gedeeltelijk met Ayurveda werken.
 • Lidmaatschap van een erkende beroepsvereniging verdient aanbeveling. Lidmaatschap wordt vermeld op uw webpagina. Via het lidmaatschap geeft de behandelaar aan te handelen volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Lidmaatschap van de Ayurveda beroepsvereniging ANVAG is een mogelijkheid, maar geen noodzaak.
 • Deelnemende behandelaars hebben de optie om nieuwe cliënten bij het eerste consult een korting van 5 euro te geven.
 • U bent als behandelaar zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw webpagina. Via het aanmeldingsformulier levert u uw informatie (klik op Aanmelden Behandelaars op de home pagina) en eventuele correcties of aanpassingen kunt u steeds doorgeven.
 • Op dit moment is deelname kosteloos. Het kan zijn dat in de nabije toekomst een bijdrage gevraagd wordt. Als dat gaat gebeuren ontvangt u tijdig bericht en kunt u alsnog besluiten verder te gaan of te stoppen met de webpagina.

Aanmelding

Als behandelaar kunt u zich aanmelden via de knop “Aanmelding nieuwe behandelaar”  op de home-pagina of onder aan deze pagina. Bij uw aanmelding worden een aantal vragen gesteld over uw praktijk, zoals Praktijknaam, adres, beroepsomschrijving, opleiding en ervaring, specialismen, Ayurvedische expertise, visie op gezondheid, werkwijze, lidmaatschap beroepsverenigingen, afspraakmogelijkheden, een portretfoto, eventueel praktijk foto’s. Uw antwoorden worden benut voor het samenstellen van uw webpagina.

Voordelen voor de behandelaar

 • Door deel te nemen positioneert u zich in het werkgebied van de Ayurveda.
 • Via moderne zoekmachines zoals Google is de website en uw webpagina optimaal te vinden voor de aanstaande cliënt.
 • Het aanvraagformulier dat de cliënt invult, kan aan de wensen van de behandelaar(ster) worden aangepast.
 • De behandelaar ontvangt aanvragen van de cliënt per e-mail en kan deze op een eigen geschikte tijd per e-mail (of telefoon) beantwoorden.
 • Ook de cliënt heeft het voordeel dat hij of zij op elk passend tijdstip een aanvraag voor een afspraak kan doen.

Disclaimer

 • De teksten op de webpagina worden samengesteld op basis van teksten van de behandelaar zelf. De inhoud blijft de verantwoordelijkheid van de betreffende behandelaar. Correcties en aanvullingen worden, bij melding door de behandelaar, zo snel en zorgvuldig mogelijk doorgevoerd. Eventuele onjuistheden liggen buiten de aansprakelijkheid van ayurvedaconsult.nl.
 • De verantwoording en aansprakelijkheid voor de adviezen en behandelingen, die een behandelaar in zijn of haar praktijk geeft aan een cliënt, liggen vanzelfsprekend bij de betreffende behandelaar. Hierbij dienen de richtlijnen van de eigen beroepsvereniging gevolgd te worden. Ayurvedaconsult.nl neemt geen aansprakelijkheid.
 • Ayurvedaconsult.nl heeft enkel een bemiddelende functie tussen cliënt en behandelaar, dat wil zeggen om via ayurvedaconsult.nl het contact en de communicatie tussen beiden te bevorderen.

Veel succes in uw praktijk,

Met vriendelijke groet,
Het team van Ayurvedaconsult.nl

Deel deze pagina op Social media