Informatie voor behandelaars

In deze website kunt u, als Ayurveda behandelaar, uw praktijk en diensten presenteren. U ontvangt daarvoor een aparte webpagina.  Cliënten kunnen via een knop op uw webpagina rechtstreeks met u een afspraak aanvragen. U ontvangt de aanvraag per e-mail.
Een cliënt die via ayurvedaconsult.nl een afspraak aanvraagt, heeft recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Nieuwe behandelaars kunnen via de knop “Aanmelding nieuwe behandelaar” (zie rechtsboven aan deze pagina)  een eigen webpagina op ayurvedaconsult.nl aanvragen. Voor verdere info en voorwaarden: zie hieronder.

Vindbaarheid

Uw webpagina op ayurvedaconsult.nl kan via verschillende navigatieknoppen gevonden worden. Dit kan via de navigatieknop “Vind behandelaar” en via de (sub)knoppen: Via regio, Via therapie (therapeutische specialisatie), Via aandoening (klacht of ziektebeeld)].

Keuzemogelijkheden

 • De behandelaar kan kiezen voor een agenda bij het aanvraagformulier. In deze agenda staan de openingstijden van de praktijk  en kan een cliënt een voorkeur voor een dag en tijdstip kenbaar maken. De behandelaar bevestigt deze of doet een ander voorstel. De agenda is een hulp om vlot afspraken maken.
 • Als u een (youtube) filmpje heeft over uw praktijk, kan dat, onder voorbehoud, op uw pagina gepubliceerd worden.
 • De promotie van de website wordt ondersteund door een BLOG, waarin u ook als behandelaar kunt publiceren. Verder wordt de website via sociale media verdere bekendheid gegeven.
 • U kunt een nieuwe eigen domeinnaam aanvragen en die rechtstreeks laten koppelen aan uw nieuwe webpagina. Via deze domeinnaam kunnen cliënten of aankomende cliënten direct op uw webpagina bij ayurvedaconsult.nl komen.

Voorwaarden voor deelname aan ayurvedaconsult.nl

 • Deelname aan deze website is open voor alle therapeuten, artsen, etc., die geheel of gedeeltelijk met Ayurveda werken.
 • Lidmaatschap van een erkende beroepsvereniging verdient aanbeveling. Eventueel lidmaatschap wordt vermeld op de website. Via het lidmaatschap geeft de behandelaar aan te handelen volgens de richtlijnen van de beroepsvereniging. Lidmaatschap van de Ayurveda beroepsvereniging ANVAG is een mogelijkheid, maar geen noodzaak.
 • Deelnemende behandelaars stemmen in met een korting van 5 euro voor het eerste consult, tenminste als de cliënt de afspraak via ayurvedaconsult.nl heeft gemaakt.
 • U bent als behandelaar zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw webpagina. Via het aanmeldingsformulier levert u uw informatie (klik op Aanmelden Behandelaars op de home pagina) en eventuele correcties of aanpassingen kunt u steeds doorgeven.
 • Op dit moment is deelname kosteloos. Het kan zijn dat in de toekomst een bijdrage gevraagd wordt. Als dat gaat gebeuren ontvangt u tijdig bericht en kunt u alsnog besluiten verder te gaan of te stoppen met de webpagina.

Aanmelding

Als behandelaar kunt u zich aanmelden via de knop “Aanmelden als behandelaar(ster)”  op de home-pagina. Bij uw aanmelding worden een aantal vragen gesteld over uw praktijk, zoals Praktijknaam, adres, beroepsomschrijving, opleiding en ervaring, specialismen, Ayurvedische expertise, visie op gezondheid, werkwijze, lidmaatschap beroepsverenigingen, afspraakmogelijkheden, een portretfoto, eventueel praktijk foto’s. Uw antwoorden worden benut voor het samenstellen van uw webpagina.

Voordelen voor de behandelaar

 • Door deel te nemen positioneert u zich in het werkgebied van de Ayurveda.
 • Via moderne zoekmachines zoals Google is de website en uw webpagina optimaal te vinden voor de aanstaande cliënt.
 • De bedoeling van het cliënt aanvraagformulier is dat de behandelaar zich kan voorbereiden op het consult. Het aanvraagformulier kan voor iedere behandelaar aan zijn of haar wensen worden aangepast.
 • Als behandelaar kunt u de e-mails op een eigen geschikte tijd beantwoorden.
 • De cliënt heeft het voordeel dat hij of zij ook op elk tijdstip een aanvraag voor een afspraak kan doen.

Nieuwe behandelaars, artsen en therapeuten, die geheel of gedeeltelijk met Ayurveda werken, kunnen zich op de home-pagina aanmelden via de knop Aanmelden als behandelaar(ster).
Leest u eerst nog de verdere uitleg.

Disclaimer

 • De teksten op de webpagina worden samengesteld op basis van teksten van de behandelaar zelf. De inhoud blijft de verantwoordelijkheid van de betreffende behandelaar. Correcties en aanvullingen worden, bij melding door de behandelaar, zo snel en zorgvuldig mogelijk doorgevoerd. Eventuele onjuistheden liggen buiten de aansprakelijkheid van ayurvedaconsult.nl.
 • De verantwoording en aansprakelijkheid voor de adviezen en behandelingen, die een behandelaar in zijn of haar praktijk geeft aan een cliënt, liggen vanzelfsprekend bij de betreffende behandelaar. Hierbij dienen de richtlijnen van de eigen beroepsvereniging gevolgd te worden. Ayurvedaconsult.nl neemt geen aansprakelijkheid.
 • Ayurvedaconsult.nl heeft enkel een bemiddelende functie tussen cliënt en behandelaar, dat wil zeggen om via ayurvedaconsult.nl het contact en de communicatie tussen beiden te bevorderen.

Veel succes met uw praktijk,

Met vriendelijke groet,
Het team van Ayurvedaconsult.nl

Deel deze pagina op Social media