Ayurveda

Ayurveda is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze met oorsprong in India, die de laatste decennia ook in het westen steeds meer weerklank vindt.

Behandelaars

In Nederland en ook in België zijn er verschillende behandelaars die Ayurvedische consulten en behandelingen aanbieden in hun praktijk. Een aantal van hen en hun deskundigheid vindt u in deze website.  Via de knop Vind behandelaar kunt u behandelaars op drie manieren vinden::

 1. Via regio/provincie,
 2. Via therapie (therapeutische specialisatie),
 3. Via aandoening (klacht of ziektebeeld).

Met de behandelaar van uw keuze kunt  u, via een knop, rechtstreeks een afspraak aanvragen of om informatie vragen. De behandelaar antwoordt u per e-mail of eventueel per telefoon.

Zorgverzekering

Diverse zorgverzekeraars geven vergoedingen voor ayurvedische consulten en behandelingen via de aanvullende verzekering (alternatieve of natuurlijke geneeswijzen). Of uw verzekering ook behandelingen vergoed, vindt u hier: klik hier.
Bovendien vindt u op de webpagina van iedere behandelaar of de consulten van de betreffende behandelaar voor vergoedingen in aanmerking komen. Voor de zekerheid kunt u ook contact opnemen met uw eigen zorgverzekering. 

Verantwoording

 • Aurvedaconsult.nl bemiddelt tussen cliënten en behandelaars (m/v).
 • Bij elke behandelaar wordt of zijn of haar webpagina vermeld of hij of zij lid is van een beroepsvereniging Reguliere of Alternatieve zorg. In België is er geen lidmaatschap van beroepsverenigingen.
 • De behandelaars zijn  verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten op hun webpagina. Deze teksten zijn samengesteld op basis van teksten, die de behandelaar zelf heeft aangeleverd. Eventuele onjuistheden liggen buiten de aansprakelijkheid van ayurvedaconsult.nl.
 • De behandelaars zijn vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de adviezen en de behandelingen die zij in hun praktijk verzorgen. De richtlijnen van de beroepsvereniging waarbij de behandelaar is aangesloten, dienen hierbij als leidraad. Ayurvedaconsult.nl accepteert geen aansprakelijkheid.

Voordelen van deze website

 • U kunt zich op een moderne en gemakkelijke manier informeren over ayurvedische behandelaars en therapeuten.
 • Via de afsprakenknop op de webpagina van de behandelaar kunt u eenvoudig rechtstreeks bij de behandelaar een afspraak aanvragen.
 • De behandelaar kan uw aanvraag op een tijdstip naar keuze via e-mail beantwoorden.
 • Als u een afspraak maakt via deze website, ontvangt u bij een aantal behandelaars een eenmalige korting van € 5,00 bij de eerste afspraak.

Wij wensen u een lang leven in goede gezondheid !

Het team van ayurvedaconsult.nl