Op Ayurvedaconsult.nl presenteren Ayurveda behandelaars (m/v), artsen of therapeuten, hun praktijk en hun diensten. Ayurveda is een natuurlijke geneeswijze die zijn oorsprong vind in het aloude India.
Elke behandelaar heeft een webpagina waar bezoekers  zich kunnen informeren en een afspraak kunnen aanvragen. Cliënten, die op deze manier een afspraak aanvragen, ontvangen 5 euro korting voor het eerste consult.

Webpagina

De webpagina’s zijn samengesteld op basis van informatie die Iedere deelnemende behandelaar zelf heeft aangeleverd.
De webpagina van de behandelaar is op verschillende manieren vinden:

  • volgens regio,
  • volgens therapie,
  • volgens aandoening (klacht),
  • via een zoekfunctie

Afspraak maken

Voor het aanvragen van een afspraak vindt u op de webpagina van de behandelaar een knop “Maak een afspraak” . U klikt op deze knop en beantwoordt enkele vragen. De behandelaar ontvangt deze aanvraag per email en kan ook per e-mail een antwoord retour sturen of eventueel telefonisch contact opnemen.

Agenda

Een aantal behandelaars beschikt over een online agenda. Nadat de  cliënt een aanvraag heeft gedaan, kan de cliënt in een agenda van de behandelaar zijn of haar voorkeur voor een datum en tijd aangeven. De behandelaar bevestigt deze aanvraag of doet een ander voorstel.

Tot slot

Via deze moderne manier van afspraken maken kan de  cliënt zich gemakkelijk en eenvoudig via internet informeren en een afspraak aanvragen.De behandelaar heeft als voordeel dat hij of zij  op een geschikte tijd aanvragen kan beantwoorden en efficiënter afspraken kan maken. Bovendien kan de behandelaar vragen voor de aanvraag opstellen, die hem/haar helpen bij het consult.

 

Klik op afbeelding om behandelaars in uw regio te vinden.

Deel deze pagina op Social media