Deze Pancha Karma retraite wordt  van 24 juni t/m 7 juli 2019 In Uffelte (Drenthe) door Valerie Fiteni (Ayurveda praktijk Arjuna) en Aarti Landzaat-Waghmare (Praktijk Sanskriti Ayurveda) verzorgd. Aarti is in India opgeleid als Ayuredische en allopathisch arts. Valerie is Ayurvedisch therapeut en is in België en Nederland opgeleid. Aarti en Valerie delen dezelfde liefde voor Ayurveda om mensen te helpen balans in hun gezondheid te vinden en naar een optimaal niveau van welzijn te groeien.
Tijdens de retraite wordt door een Ayurvedische kok, afgestemd op ieder persoonlijk, gekookt. De retraite is voor maximaal 8 deelnemers.

Pancha karma is de traditionele Ayurvedische reinigingskuur die het gehele lichaam en de energiekanalen diepgaand schoonmaakt, opnieuw in evenwicht brengt en ‘reset. Ayurveda is weldadig voor uiteenlopende gezondheidsklachten en verhoogt bovendien de vitaliteit, verbetert het immuunsysteem, en werkt preventief tegen ziekten. Het is geen symptoombestrijding maar werkt vanaf dieper niveau. Het is een reinigingskuur voor een ieder op maat gemaakt!

Ongeveer een maand voordat de Pancha Karma plaatsvindt wordt een intakegesprek afgesproken. Er wordt dan een persoonlijk behandelplan samengesteld, en een leefstijl en voedingsadvies voor de voorbereiding van de Pancha Karma gegeven. Gedurende de 15 dagen wordt de persoon met voeding en massages eerst voorbereid voordat het reinigingsdeel van de Pancha karma plaatsvindt. De verschillende behandelingen worden voor ieder op maat uitgevoerd. |In een afsluitingsconsult wordt aandacht besteed aan de nazorg, en twee weken na afloop nemen Aarti of Valeri weer contact op om te zien hoe het gaat.

Het adres van de retraite is: De Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, 7975 PV – Uffelte.
Voor verdere informatie, alsmede aanmelding, en kosten.: klik hier!