Afspraak maken

MAAK EEN AFSPRAAK

Hayo Bol

Natuurgeneeskundig therapeut

Praktijk Hayo Bol, Olde Ee 8, 8604 BT Sneek.
Ook praktijk te Amsterdam, adres: Minervalaan 30 bij studio DK kapsalon.
Wat bied ik aan? Kruidengeneeskunde waaronder Ayurveda aangevuld met bioresonantie, nutritional balancing en lifecoaching.

Lid van beroepsvereniging: B.A.T.C.
Vergoeding door zorgverzekering: via de aanvullende verzekering.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Complementaire geneeswijze waaronder ayurveda. Voeding, traumaverwerking, EFT, gespecialiseerd in chronische klachten en burn-out.

 

Ayurvedische expertise op basis van zelfstudie en toepassing.

Ayurvedische opleiding: Zelfstudie van verschillende boeken, ervaring met verschillende ayurvedische middelen en enige kennis van het vademecum van Holisan.

Verdere opleidingen (diverse diploma’s en certificaten): Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord-Nederland te Meppel, Hogeschool Saxion pijn bestrijding, Psycho Neuro Immunologie, EFT, Softlaser acupunctuur, Dianetics, Neuro-feedback, CoRe Inergetix resonantie analyse en behandeling.


Visie op gezondheid en genezing

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”
Leven is een voortdurende beweging en elke vorm van ziekte, lichamelijk of geestelijk, betekent dat je uit beweging bent gegaan. De balans is even zoek of het evenwicht verloren. Je kunt altijd weer terug in beweging of ook wel gezegd ‘in communicatie’ komen met jezelf en het leven. Dat is precies waar ik je bij kan helpen en ondersteunen.

Mijn specialismen

  • Life coaching/Natuurgeneeskunde,
  • Trauma heling, Verslaving,
  • Gewichtsbeheersing,
  • Burn-out

Werkwijze

Ik werk volgens een behandelovereenkomst met transparante doelen en meestal op traject basis, want de ervaring leert dat dit het meeste resultaat oplevert. Hierbij maak ik gebruik van het principe van de ui. Als eerste vindt aanpak plaats van de meest prangende klacht of probleem in het hier en nu. Zo wordt enige rust gecreëerd waarna verder gegaan wordt tot we bij de oorzaak zijn om deze op te lossen.

Afspraken en info: Om een afspraak aan te vragen, klikt u op de knop ‘Maak een afspraak’.
Tarief: Intake € 50,-, vervolg 1 uur € 70,-, Vervolg 1,5 uur € 95.
Trajecten in 1 keer betaald geven voordelen voor de cliënt.

 

Lidmaatschap beroepsverenigingen: BATC 0418 agb 90011067 en praktijk 90032140.
Vergoeding door verzekeraars: Uw consult wordt vergoed afhankelijk van aanvullende zorgverzekering. Voor voorwaarden: zie bij aanvullende verzekeringenwww.batc.nl.

Website: www.hayobol.nl
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop “Maak een afspraak”!