Mevrouw Chandrikasingh N.R.

Ayurvedisch Practitioner

Praktijk Ayurvedica: Boelijn 140, 1319 CS Almere (Noorderplassen-West)
Wat bied ik? Ayurvedische massages, leefstijl en dieet adviezen.

Lid van beroepsvereniging : VBAG
Vergoeding door zorgverzekering: via de aanvullende zorgverzekering.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u rechts op de knop “Maak direct een afspraak … “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u via dit formulier een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Het mooie van Ayurveda is preventie, de oorzaak van een verstoring aanpakken en de combinatie van geest, lichaam, zintuigen en de ziel. In ben oorspronkelijk van Indiase afkomst en de ayurvedische principes met betrekking tot leefstijl en combinaties van voeding, het bereiden van voeding en de diverse specerijen zijn mij bekend. Ook yoga en meditatie en de kracht van mantra´s heb ik al op jonge leeftijd mogen ontdekken.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise

Ayurvedische massages, leefstijl en dieet adviezen.

 

Opleiding en ervaring AGN-nederland, Den Haag Opleiding/stage bij: PDI ayurveda (India), Ayurshree ayurveda (India), AHNC ayurveda (India).

Visie op gezondheid

Ruim 20 jaar geleden kwam ik  op een festival in Radhadesh in contact met Ayurveda. Ik leerde toen de kracht van enkele ayurvedische supplementen kennen. Sinds dien heb ik me  in deze supplementen verdiept en een website opgezet. Ik ben ook meer gaan lezen over Ayurveda en heb regelmatig lezingen gevolgd en stages gelopen in India. Mijn studie tot ayurveda practitioner is afgerond in 2008. Lang hiervoor had ik al een eigen werk-leer ayurvedische praktijk.

Het mooie van Ayurveda is preventie, de oorzaak van een verstoring aanpakken en de combinatie van geest, lichaam, zintuigen en de ziel. Ik ben oorspronkelijk van Indiase afkomst en de ayurvedische principes met betrekking tot leefstijl en combinaties van voeding, het bereiden van voeding en de diverse specerijen, zijn mij bekend. Ook yoga en meditatie en de kracht van mantra´s heb ik al op jonge leeftijd mogen ontdekken.

Mijn specialismen

  • huidziektes: acne

 

Werkwijze

Een consult duurt ongeveer 1 uur. In het consult krijgt u uitgebreid leefstijl en voedingsadvies. In overleg volgt een traject van therapieën en eventueel voedingssupplementen.

 

 

Praktijk Ayurvedica: Boelijn 140, 1319 CS Almere (Noorderplassen-West)

Afspraken en info: via de knop ‘Maak een afspraak’.
Tarief: Een ayurvedisch consult duurt ongeveer 1 uur en kost € 50,-.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: VBAG
Vergoeding door verzekeraars: Alle consulten en behandelingen worden bij een aanvullende ziektekostenverzekering vergoed. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Website: www.ayurvedica.nl
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop ‘Maak een afspraak’!