Afspraak maken

 

Leontine van Mil

Ayurvedisch massagetherapeut

Praktijk Mariquita, Ing. Van Stuivenbergweg 35a, 6644 AA Ewijk
Wat bied ik aan?
Ayurvedische massages, Ayurvedische hoofdmassage, Shirodhâra, Ubtan, Navarakizhi.
Tevens: Sensi Therapie, ontspanningsmassage, stoelmassage, healing.

Lid van beroepsvereniging: CAT,Collectief Alternatief Therapeuten, en van GAT, geschillen Alternatief Therapeuten
Vergoeding door zorgverzekering: Niet van toepassing.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Afspraak en contact“. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden.

De Ayurvedische massage is onderdeel van de preventieve geneeskunde. Het versterkt het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 Ayurvedische expertise:

Op liefdevolle en deskundige wijze verzorg ik Ayurvedische massage. Dit is een gehele lichaamsmassage van top tot teen. U kunt ook kiezen voor een Ayurvedische hoofdmassage, De Ayurvedische hoofdmassage kan zowel zittend als liggend gegeven worden.

  • Bij de Shirodhâra behandeling sijpelt een constante stroom warme olie over het voorhoofd en wordt u zachtjes gemasseerd.
  • Ubtan is een diep indringende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van medicinale kruidenpoeders aangemaakt tot een pasta die voorzichtig wordt ingewreven over het lichaam. Het lichaam wordt ingepakt in een isolatiedeken, waardoor het gaat zweten.
  • De Navarakizhi Is een lichaamsmassage met kruidenstempels. Dit is een reinigende behandeling waarbij de afvalstoffen via de huid worden verwijderd.

Mijn specialismen

  • Rugklachten,
  • nekklachten,
  • hoofdpijnklachten,
  • fibromyalgie

Overige expertise: Sensi Therapie, ontspanningsmassage, stoelmassage, healing.      

 

Ayurvedische opleiding en ervaring

Opleiding tot Ayurvedische massagetherapeut gevolgd bij Hogeschool Ayurveda Geneeskunde van Robert Swami Persaud. Diploma behaald januari 2019.

De visie van de Ayurveda is het vergroten van het bewustzijn van de mens en dit past erg bij mijn eigen visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het betreft hoe je met de juiste voeding en goede massages je eigen gezondheid kunt bevorderen. Na een aantal massages zie je mensen dichter bij zichzelf komen.
Ik stem de speciale Ayurvedische kruidenolie speciaal op u of uw klacht af.

Overige opleiding en ervaring

Ook ben ik Sensi Therapeut.

Sensi Therapie is een therapie om het fysiek en emotioneel gebied in balans te brengen en zo herstel teweeg te brengen. Als je in balans bent, kunnen lichaam en geest heel veel problemen zelfstandig oplossen. Dit is het zelfgenezend vermogen. 

 

 

 

 

Visie op gezondheid en genezing

Ayurveda betekent inzicht in het leven. De visie binnen de Ayurvedische geneeswijze is het bewustzijn van de mens te vergroten. Massages nemen binnen de Ayurveda een belangrijke plaats in. De Ayurvedische massage is onderdeel van de preventieve geneeskunde. Het versterkt het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn. Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd. De Ayurvedische massage is rustgevend, zorgt voor het opheffen van blokkades en het losmaken van emoties. Het verbetert uw gemoedstoestand en uw weerstand.

 

Werkwijze

Ik houd een kort intakegesprek en stem af op u of uw klacht. Mijn helende handen masseren daarna op liefdevolle en deskundige wijze.

 

Praktijk Mariquita, Ing. Van Stuivenbergweg 35a, 6644 AA Ewijk

Mijn praktijk is open: Informeer naar een afspraak mogelijkheid via de knop AFSPRAAK hierboven.

Behandelingen:

  • Ayurvedische massage zonder hoofdmassage  (incl. voetbad),
  • Ayurvedische massage met hoofdmassage  (incl. voetbad))

Voor tarieven neem contact op via de AFSPRAAK knop hierboven of ga naar de website.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: CAT: Collectief Alternatief Therapeuten; Tevens lid van GAT, geschillen Alternatief Therapeuten.
Vergoeding door verzekeraars: Niet van toepassing.

Website:http://www.praktijkmariquita.nl/
LET OP: Afspraak maken kan via de knop hierboven op de pagina.