Afspraak maken

Jan Geurts

Massage therapeut

Praktijk Witte Waterlelie, Waalstraat 35, 8226LX Lelystad.
Wat biedt ik aan? Ayurvedische massages en cursussen. Wellness behandelingen.

Lid van beroepsvereniging: VBAG, RBNG.
Vergoeding door zorgverzekering: mogelijk via de aanvullende verzekering; informeer bij u zorgverzekeraar. Ik heb geen opleiding in plato-conforme basiskennis gevolgd, een recente eis bij sommige zorgverzekeraars.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Een behandeling is bij mij een reis van denken naar voelen. Ik begeleid mensen naar diepere lagen van voelen en zijn. Op dit niveau is iedereen perfect zoals hij of zij is. Dit gaat gepaard met ontspanning en welbevinden.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise

Ayurvedische massage behandelingen.

 

Opleiding en ervaring

Opleiding Academie voor massage en Beweging in Amsterdam (4-jarige HBO opleiding), inclusief ayurveda. Diverse korte aanvullende opleidingen als bijscholing.
Verder: opleiding in de Trager methode, een methode voor ontspanning en grotere beweeglijkheid, level 1 en 2.

 

Visie op gezondheid en genezing

Volkomen ontspanning

Ayurveda is de moeder van de holistische geneeskunde, vandaar ook dat de praktijk een praktijk is voor holistische massage en massagecursussen. Holistisch wil zeggen dat rekening wordt gehouden met fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, met andere woorden de totale mens. De meeste behandelingen zijn Wellness behandelingen, dat wil voor mij zeggen, je ervaart een verdieping van rust en welbevinden.

Een behandeling is bij mij een reis van denken naar voelen. Ik begeleid mensen naar diepere lagen van voelen en zijn. Op dit niveau is iedereen perfect zoals hij of zij is. Dit gaat gepaard met ontspanning en welbevinden.

In mijn praktijk is bijgaande foto een symbool geworden van de ontspanning die mensen ervaren.

 

Mijn specialismen

  •  Afbouwen van spanning waardoor stressklachten (hoofdpijn, slecht slapen, slechte spijsvertering, vast zittende nek en schouders, neerslachtigheid) verminderen of verdwijnen.
  • Stress gerelateerde hoge bloeddruk.
  • Vermoeidheid.
  • Behandeling en preventie van burnout.
  • Zwangerschapsmassage.
  • Ondersteunen afslanken.
  • Ondersteunen detoxen

Verder: gespannenheid; lage rugpijn.

 

Werkwijze

Bij het intake-gesprek wordt in overleg bepaald wat nodig is.
De behandelingen duren anderhalf uur. Bij anderhalf uur is het effect optimaal. In overleg kan het ook korter of langer zijn. Aan het einde van de eerste behandeling wordt het behandelplan verder besproken, op basis wat mijn bevindingen zijn (hoe reageer je op de behandeling) en de wensen.

 

Praktijk Witte Waterlelie, Waalstraat 35, 8226LX Lelystad.

Afspraken: Dagelijks, s’ morgens, s’ middags en eventueel s’ avonds.
De behandelingen duren anderhalf uur.
Tarief: Per behandeling is het tarief € 65,-. U betaalt contant, en ontvangt een declaratieformulier voor de Zorgverzekering.
Massagebon: Informeer naar de speciale massagebon voor 25 euro!

Lidmaatschap van de beroepsverenigingen: VBAG, RBNG.
Vergoeding door verzekeraars: mogelijk via de aanvullende verzekering; informeer bij u zorgverzekeraar. Ik heb geen opleiding in plato-conforme basiskennis gevolgd, een recente eis bij sommige zorgverzekeraars.

En verder:
Cursus ayurvedische massage: deze cursus wordt gegeven aan 2 personen in de praktijkruimte. Dit kan op elk gewenst tijdstip, en in het tempo naar keuze, verspreid over 5 dagdelen. Er is een cursus hand-out voor thuis.
Andere cursussen: cursus holistische massage, cursus stoelmassage, cursus (partner)zwangerschapsmassage.
Kuur series, die begeleid worden met ondersteuning van een DVD over ayurveda en detoxen. De DVD krijg je mee naar huis. Het is ook een hulp bij afslanken.

Website: www.wittewaterlelie.nl.
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop “Maak een afspraak”!