Mevr. drs. Manisha Lakhi – MD, Bams

Vaidya (Ayurveda arts, opgeleid in India)

[ Ayurveda Vachaspati & Ayurveda Acharya ]

ML Ayurveda Nederland, Paul Krugerlaan 162, 2571 HN Den Haag
Wat biedt ik? Consulten met voeding en leefstijl-adviezen, gespecialiseerd in spier- en gewrichtsklachten, Panchakarma, massages en andere ayurvedische behandelingen.

Lid van beroepsvereniging:  ANVAG.
Vergoeding door zorgverzekering: Via de aanvullende verzekering geven diverse zorgverzekeraars gehele of gedeeltelijke vergoedingen.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Via behandelingen en adviezen in de ayurveda help ik mensen om gezond te leven, ziektes te voorkomen en om de ziektes die al plaats hebben gevonden te behandelen.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 

Ayurvedische expertise:

Op de Gujarat Ayurved University, India, heb Ik 9 jaar Ayurveda gestudeerd . Na het behalen van mijn BAMS, heb ik de MD gedaan met specialisatie in Kayachikitsa (interne geneeskunde). Tijdens mijn studiejaren heb ik een wetenschappelijk onderzoek afgerond; ” A study of Osteoporosis w.s.r. to Asthi kshaya with the management of Ashwagandhadi vati and Mukta-shuktibhasmadi vati”. Hiernaast heb ik nog 4 jaar als arts gewerkt in het ziekenhuis van de universiteit.

Opleiding en ervaring

  • BAMS Bachelor of Ayurvedic medicine and surgery – (Ayurveda Acharya)
  • MD Doctor of Medicine – Ayurved (Ayurveda Vachaspati)
  • Ik heb tijdens mijn verblijf in India diverse medical camps georganiseerd voor gratis behandelingen. Ik heb 4 jaar als arts gewerkt in India.

Visie op gezondheid en genezing

Via behandelingen en adviezen in de ayurveda help ik mensen om gezond te leven, ziektes te voorkomen en om de ziektes die al plaats hebben gevonden te behandelen.

Mijn specialismen

  • Interne geneeskunde
  • Spier en gewrichtsklachten
  • Voeding

Werkwijze

Allereerst is er een intakegesprek over uw gezondheid en klachten, met daarbij ook ayurvedische pols- en tong- diagnose, en eventueel verder onderzoek. Ik neem genoeg tijd voor mijn patiënten om tot een behandelplan te komen, dus geen haast werk.

Praktijk ML Ayurveda Nederland, Paul Krugerlaan 162, 2571 HN Den Haag.

Afspraken en info: via knop “Maak een afspraak” boven. Ik werk alleen op afspraak.

Praktijktijden: van maandag tot zaterdag van 9:00 – 17:45 uur.

Tarief: Kijkt u op de website (zie hieronder) of informeer via de knop “Maak een afspraak”.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: ANVAG registratienummer A18.001.

Vergoeding door verzekeraars: via de aanvullende verzekering is bij diverse zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Informeert u eventueel bij uw zorgverzekeraar.

Website:www.mlayurveda.com
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop “Maak een afspraak”!