Afspraak maken

Mevr. Genny Gobus

Ayurvedisch massage therapeut

Praktijk adres: Haarlemmerstraat 130, 2181 HE Hillegom
Wat bied ik aan? Ayurvedische massages; Een-daagse ayurvedische massage workshops.

Lid van beroepsvereniging: Niet van toepassing.
Vergoeding door zorgverzekering: Niet van toepassing.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Door mij op mijn cliënt af te stemmen en bij mezelf en oordeelloos te blijven,  alles mag er zijn,  verbind ik mij met mijn cliënten. Het helpt mij om de ayurvedische massage met optimaal resultaat te kunnen doen.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 

Ayurvedische expertise:

 • Sinds 2012 ben ik Ayurvedisch masseur en masseer ik aan huis.
 • Tevens geef ik een een-daagse Ayurvedische massageworkshop. Deze workshop bestaand uit 2 dagdelen en is bedoeld om je een basis inzicht te geven in de ayurvedische massage.
Opleiding en ervaring

Mijn ayurvedische opleiding heb ik genoten bij bij Frans Zijp en Aafke de Geus in het Ganesha centrum Alkmaar.

Mijn verdere opleidingen omvatten ReiKi, Shamballa Multi Dimensional Healing en Magnified Healing.

Visie op gezondheid en genezing

In mijn visie begint ziekte met onbalans op het mentale niveau en onbalans (ziekte) in het lichaam ontstaat als een uitdrukking hiervan. Voor genezing is het belangrijk dat ook de onbalans op het mentale niveau hersteld wordt. De ayurvedische massage helpt hierbij.

 

Mijn specialismen

Het geven van Marma Abhyanga is een specialiteit van mij. Marma Abhyanga is een ayurvedische lichaams massage, waarbij naast traditionele ayurvedische massage technieken ook acupressuur van marma punten*) wordt toegepast. Het is weldadig voor geest en lichaam, en haalt fysieke en emotionele blokkades weg. Marma Abhyanga bevordert de gezondheid en hernieuwt de vitaliteit.

*) Specifieke energiepunten.

En verder…:  Vanuit mijn Reiki opleiding en ervaring laat ik mijn energie en die van de cliënt beter stromen zodat  energieën, die vastzitten, zich openen en eventuele blokkades oplossen.

Werkwijze

Na een massage aanvraag en het vastleggen van een afspraak, vraag ik de cliënt om een anamnese formulier in te vullen en deze te retourneren. Dit geeft mij inzicht in de ander. Aan de hand van het anamnese formulier bereid ik mij voor op de afspraak.
Bij de eerste afspraak neem ik ruim de tijd voor het gesprek, de klachten en de verwachtingen. Daarna gaan we naar de behandelkamer en starten we de ayurvedische massage.

Praktijk adres: Haarlemmerstraat 130, 2181 HE Hillegom

Afspraken en info: De praktijk is doorgaans op werkdagen tussen 10 en 17 uur geopend.
Afspraken en informatie kan men via de knop “Maak een afspraak”  aanvragen. Men vult dan enkele gegevens in en de behandelaar ontvangt uw aanvraag per e-mail.

Tarief:

 • Een Ayurvedische Abhyanga massage inclusief marma behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 60,-
 • De Ayurvedische massage-workshop kost €90,- en duurt 1,5 uur per persoon. Neem u  aub contact op.
 • Deze workshop is bedoeld om je een basis inzicht te geven in de Ayurvedische massage.
  De voor- en achterzijde van het lichaam en het gezicht zullen tijdens deze workshop worden behandeld.
  Wat je gaat leren: *Kennismaking met Ayurveda; *Een Ayurvedische “Abhyanga” massage aan familie en vrienden te geven; *De fundamenten van de Ayurveda: Vata, Pitta en Kapha; *Inzicht in Ayurvedische massage- en kruidenoliën; *Fundamentele richtlijnen over wanneer te masseren en wanneer niet.
  De nadruk van de workshop ligt op het “hands-on” praktijk gedeelte. De dag is opgedeeld in een ochtend en middagprogramma, inclusief koffie, thee en lunch.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: Niet van toepassing.

Vergoeding door verzekeraars: Niet van toepassing.

Website: http://www.gennygobus.nl
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop op deze pagina!