Afspraak maken

Angelique Oomen

Ayurvedisch practitioner, Massage therapeut, Levend Bloedanalyse Therapeut.

Praktijk Ayurveda Kracht, Heereweg 443, 2161DB Lisse.
Wat doe ik? Anamnese, Consulten, Reinigingsbehandelingen, Ayurvedische massage , Shirodhara behandeling, Dieet & leefstijl coachen, Microscopisch bloedonderzoek / Levend bloed analyse.
Lid van beroepsvereniging: VBAG, RBCZ.
Vergoeding door zorgverzekering: via de aanvullende verzekering. Vraag uw verzekering naar de voorwaarden.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Ik kijk naar u als mens en mijn adviezen en behandelingen zijn voor elk persoon weer anders. Ik leer u hoe we moeten luisteren naar de tekenen en symptomen. Door mijn behandelmethode gebaseerd op de ayurvedische wetenschap krijgt en houdt u weer grip op uw leven en klachten.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise:

In Ayurveda wordt altijd naar de onderliggende oorzaak van klachten gezocht. Mij missie is dan ook u te leren luisteren naar de signalen van uw lichaam met als doel actie en verantwoordelijk voor onze gezondheid te nemen, en u weer in balans te brengen zodat u lekker in uw vel komt te zitten.

 

 

Opleiding en ervaring

  • HBO diploma Ayurvedic Practitioner.
  • Diploma Levend Bloedanalyse Therapeut

Ik heb sinds 2012 jaar mijn eigen praktijk waarin ik mijn cliënten ontmoet. Doorgaans begin ik met een anamnese om te zoeken naar de onbalans , naar de onderliggende oorzaak, zodat de klachten bij de wortel kunnen worden aangepakt. Ik maak hierbij gebruik van de Vedapulse metingen. Hierna volgt een dieet en leefstijl advies, eventueel aangevuld met ayurvedische supplementen. Soms is het nodig een reinigingsbehandeling , massage of Shirodara te adviseren.

 

 

Visie op gezondheid en genezing

Ik kijk naar u als mens en mijn adviezen en behandelingen zijn voor elk persoon weer anders. Iedereen is een uniek individu met unieke behoeften. Ziekte ontstaat uit een onbalans. Ik leer u hoe we moeten luisteren naar de tekenen en symptomen, door mijn behandelmethode gebaseerd op de Ayurvedische wetenschap krijgt en houdt u weer grip op uw leven en klachten.

Mijn specialismen

Ik heb veel ervaring met:

  • burnout / stress
  • hoge bloeddruk
  • fibromyalgie
  • darm & spijsverteringsklachten
  • gewichtsbeheersing
  • pancha karma (reiniging)
Werkwijze

  • Consult met Anamnese 1,5 uur. Hierbij maak ik gebruik van de Vedapulse metingen.
  • Hierna ontvangt u een uitgebreid schriftelijk behandelplan met dieet en leefstijladviezen en eventueel met aanvullende adviezen voor supplementen of specifieke behandelingen.
Afspraken en info: via knop “Maak een afspraak” hierboven.
Open van maandag t/m vrijdag.

Alle consulten en behandelingen zijn op mijn website te vinden: klik hier.
1e Anamnese Consult duurt ongeveer 1,5 uur en kost €95,-

Lidmaatschap beroepsverenigingen: VBAG, RBCZ.

Vergoeding door verzekeraars: Bij veel verzekeringen worden mijn behandelingen vergoed in het aanvullende pakket. De voorwaarden worden door uw verzekering bepaalt.

Website: www.ayurvedakracht.nl
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop op deze pagina!