Afspraak maken

Sandra Bakker

Ayurvedisch Practitioner

Praktijk Puur San, Drususlaan 67, 3453 KB de Meern.
Wat bied ik aan? Voeding- en leefstijl advies, Ayurvedische massage. Marma behandelingen, Shirodhara, Counseling.

Lid van beroepsvereniging:  Beroepsvereniging CAT
Vergoeding door zorgverzekering: Ayurvedische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij veel aanvullende verzekeringen.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden.

Gezondheid is niet enkel de afwezig van ziekten. We zijn zoveel meer. Leren wat het lichaam je vertelt en welke emoties achter je handelingen zitten maakt dat je steeds bewuster en gezonder voor je lichaam kan zorgen.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise:

Counseling en energie behandelingen zijn mijn grootste deskundigheid. Wat zit er achter jouw onbalans? Deze vraag combineren met goede voeding en leefstijl adviezen helpt om steeds duidelijker te leren wie je zelf bent en waar gewoonten en problemen vandaan komen. Het opruimen van emotionele blokkades en oud zeer geeft ruimte voor nieuwe gewoonten en inzichten in wie jij bent en wat je nodig hebt.

Specialisme

  • Burn-out/ opgebrand zijn.
  • Lipoedeem

Verdere expertise

Ik heb 26 jaar ervaring en kennis met het werken in de gezondheidszorg. Sinds die tijd werk ik volledig als Ayurvedische practitioner. 

 

Ayurvedische opleiding en ervaring

  • Ayurvedische therapeut aan de Eisra in de Haag.
  • Medische basis kennis via de Eisra in Den Haag.
  • Ayurvedische masseren bij John Marchand, Yoga & Ayurveda Health
  • Marma therapie bij dr Vasant Lad, in Alberquerue, USA
  • Pols reading bij dr. Vasant Lad in Albuquerque, USA

In de verschillende opleidingen werden wij aangemoedigd om met cliënten ervaring op te doen. Deze ervaring konden we dan in het leerproces en tijdens stages in India meenemen. Zo heb ik in 2017 mijn praktijk Puur San opgericht en behandel sindsdien steeds meer cliënten. Eind 2020 werd mijn praktijk zo druk dat ik moest stoppen met mijn werk in het ziekenhuis. Sindsdien ben in fulltime Ayurvedische therapeut.

Verdere opleiding en ervaring

Zelf heb ik 26 jaar als radiologisch laborant gewerkt op de radiologie afdeling in verschillende ziekenhuizen, waaronder het UMC Utrecht, WKZ (Wilhelmina kinderziekenhuis ziekenhuis), st. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein.

Visie op gezondheid en genezing

Gezondheid is niet enkel de afwezig van ziekten. We zijn zoveel meer. Leren wat het lichaam je vertelt en welke emoties achter je handelingen zitten maakt dat je steeds bewuster en gezonder voor je lichaam kan zorgen.

Waarom heb je klachten en wat helpt jou om er vanaf te komen? Ayurveda helpt jou om als persoon steeds dichter bij jezelf te komen, om steeds meer jezelf te zijn. Inzichten in jezelf zijn naast aanpassingen in voeding- en leefgewoonten belangrijk. Waarom je handelt zoals handelt is belangrijk om te onderkennen, voor meer inzicht in jezelf. Stap voor stap help ik je hierbij.

Werkwijze

We starten een eerste consult met een twee uur durende intake/ anamnese. Hierin krijgen we samen duidelijkheid over wat de klachten zijn en wat jouw lichaam ons verteld. Daaruit volgt een behandelplan waar we in de vervolg gesprekken mee aan de gang gaan. Ik leer je, passend bij jouw onbalans, aanpassingen te maken in je voeding en leefstijl.

Vervolg gesprekken duren altijd twee uur. Hiervan is een uur bestemd voor voeding en leefstijl adviezen en counseling. Het tweede uur geef ik je een Ayurvedische behandeling die je helpt met jouw onbalans. Dit zijn behandelingen als Ayurvedische massage, marma behandelingen, energetische behandelingen, shirodhara, etc.

Praktijk Puur San, Drususlaan 67, 3453 KB de Meern.

Puur San is open van dinsdag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17.30.
Consulten duren 2 uur en kosten 85 euro.

Afspraken en info: via knop “Maak een afspraak” boven.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: Beroepsvereniging CAT

Vergoeding door verzekeraars: Ayurvedische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij veel aanvullende verzekeringen. Welke verzekeringen vergoeden kunt u zien op mijn website.

Website: www.puursanayurveda.nl/
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop op deze pagina!

U vindt Puurs San Ayurveda ook op Facebook, YouTube, instagram en linked in