Afspraak maken

Mevrouw Jacqueline van Hoorn-Mekes

Ayurvedisch practitioner / therapeut

Praktijk Puur Ayurveda, Voorhelmstraat 10, 2012 ZR Haarlem
Wat bied ik aan? Leefstijl advies, voeding advies, Ayurvedische behandelingen en (olie) massagebehandelingen.

Lid van beroepsvereniging: BATC
Vergoeding door zorgverzekering: via de aanvullende verzekering (zie ook ‘Diversen’ hieronder)
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

‘Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat een aanpak die gericht is op gezonde voeding, een goed beweegpatroon, en Ayurvedische behandelingen, bijdraagt aan genezing. Ayurveda liet mij ervaren dat mijn lichaam bij een goede aanpak een zelf-reinigend en helend vermogen heeft. Door dit te ervaren is mijn passie voor Ayurveda en de behoefte om andere dit te laten ervaren ontstaan.’

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 

 

Ayurvedische expertise:

In mijn Natuurgeneeskundige Praktijk zijn de Ayurvedische adviezen, die ik geef, gericht op leefstijl, voeding en Ayurvedische behandelingen en (olie)behandelingen/massages.

Opleiding

  • HBO Ayurvedisch practitioner/therapeut.
  • HBO Medische en Psychosociale Basiskennis Plato eindtermen.

Verdere opleidingen: HBO Maatschappelijk Werk en coach opleidingen met betrekking tot. loopbaan, burn-out, zingeving en traumaverwerking.

Visie op gezondheid en genezing

Uit eigen ervaring heb ik ondervonden dat een aanpak die gericht is op gezonde voeding, een goed beweegpatroon, en Ayurvedische behandelingen, bijdraagt aan genezing. Ayurveda liet mij ervaren dat mijn lichaam bij een goede aanpak een zelf-reinigend en helend vermogen heeft. Door dit te ervaren is mijn passie voor Ayurveda en de behoefte om andere dit te laten ervaren ontstaan.

Mijn specialismen

  • Overgewicht en spijsverteringsklachten.
  • Burn-out en stress gerelateerde klachten.
  • Menopauze,
  • Zwangerschapsbegeleiding
  • Babymassage.

Werkwijze

Voor de eerste (olie) behandeling vraag ik de cliënt een formulier in te vullen met enkele gegevens, klachten en eventueel doel en verwachtingen. Tijdens het eerste consult bij een leefstijl advies kijk ik samen met de cliënt naar de constitutie, leef- en eetgewoonten, klachten en zorgen. Ik kijk naar onbalans en stel een behandelplan op.

De behandelingen worden in alle rust gegeven.

 

 

Afspraken:  op afspraak van maandag tot en met zaterdag.
Afspraak aanvragen via knop “Maak een afspraak” hierboven.
Uw aanvraag gaat rechstreeks via e-mail naar uw behandelaar.

Tarief:
Consult/anamnese minimaal een uur:  € 75,00
(Olie) behandelingen/massage afhankelijk van de duur en aard van de behandeling.
Indicatie een Abhyangha van 75 minuten is € 75,00.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: BATC. Als BATC therapeut ben ik aangesloten bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) www.degeschillencommissiezorg.nl.

Vergoeding door verzekeraars: Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden natuurgeneeskundige consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Er zijn enkele redenen waarom een massage is af te raden: Bij koorts of griep, tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap is een massage af te raden. Bij (huid) infecties is het niet altijd mogelijk om een massage te ondergaan, overleg even wat wel mogelijk is.

Website: www.puurayurveda.nl
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop ‘Maak een afspraak’ op deze pagina!