Afspraak maken

MSc. Monique van Dongen

Ayurvedisch Practitioner

Praktijk Namaste, Akkerwinde 6, 5913DE Venlo
Wat bied ik aan? Consulten, adviezen, ayurvedische massage.

Lid van beroepsvereniging: VBAG, RBCZ, KNGF
Vergoeding door zorgverzekering: afhankelijk van de polis.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak“. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Voor Ayurveda is gezondheid niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar vooral het evenwicht tussen lichaam, geest en bewustzijn van het zelf. Als ik als een schakel kan fungeren om de mensen te helpen zichzelf te hervinden en begrijpen, is mijn doel bereikt.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise nader omschreven

Samen met de cliënt vind ik het analyseren en vertalen van gezondheidsklachten in Ayurvedische begrippen en praktische adviezen belangrijk.
Hij (zij) leert hoe hij in elkaar zit en hoe hij weer gezond kan worden of kan blijven.
Dit kan gaan door middel van polsonderzoek, voedingsadviezen, Ayurvedische kruiden of ayurvedische massage.

Mijn belangrijkste specialismen liggen op het gebied van:

  • psoriasis
  • burn out
  • reuma
  • hoge bloeddruk
  • nek- en rugklachten
  • vele andere aandoeningen

 

Opleiding

Opleiding tot Ayurvedic Practitioner Bachelor bij het EISRA instituut in Den Haag.
Stage en nascholing bij Prakash Deep Institute of Ayurvedic Science in India.

Verdere opleidingen: fysiotherapie, manuele therapie (MSc), kinderfysio- en manuele therapie, dry needling, NLP practitioner en coach.

 

 

Visie gezondheid en genezing

Gezondheid is voor Ayurveda eigenlijk één van de basisvoorwaarden voor het ten volle beleven en bereiken van de belangrijkste doelstellingen van het leven. Hierbij denk men bijvoorbeeld aan vreugde, rechtschapenheid, vrijheid en welvarendheid. Want alleen als iemand in balans is, conform zijn ware aard leeft en in zijn kracht staat, is hij in staat om aan zijn spirituele doelen en zijn individuele taak in het leven te werken. Voor Ayurveda is gezondheid niet alleen de afwezigheid van ziekte, maar vooral het evenwicht tussen lichaam, geest en bewustzijn van het zelf. Als ik als een schakel kan fungeren om de mensen te helpen zichzelf te hervinden en begrijpen, is mijn doel bereikt.

Werkwijze

Uitgebreide anamnese, polsdiagnose en andere diagnostische middelen, constitutie-bepaling, analyse disbalans, dieet- en leefstijladviezen, kruidenadviezen, behandelplan.

Praktijk Namaste, Akkerwinde 6, 5913DE Venlo.

Afspraken en info: via knop “Maak een afspraak” boven.

Tarief: zie voor de actuele tarieven mijn website (zie hieronder).

Lidmaatschap beroepsverenigingen
: VBAG, RBCZ, KNGF
Vergoeding door verzekeraars: Meer dan 70 Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk onze zorg. Dit hangt af van de zorgpolisvoorwaarden van de verschillende zorgverzekeraars en hoe de cliënt verzekerd is.

LET OP: Voor een korting bij het eerste consult maakt u een afspraak via de knop “Maak een afspraak” op de huidige webpagina!

Websitewww.praktijknamaste.com