Afspraak maken

Mevrouw Rini Hermans

Ayurveda therapeut & Ayurvedische massage therapeut

Praktijk Viharini Ayurveda,Thorbeckestraat 49, 7331 RH Apeldoorn.

Wat bied ik?

  • Voeding & leefstijlconsulten,
  • Ayurvedische (massage) behandelingen,
  • Zwangerschap- en postpartumbegeleiding,
  • Behandeling d.m.v. medicinale kruiden,
  • Ondersteuning bij Pranayama (ademhalingsoefeningen).

Lid van beroepsvereniging: Niet van toepassing
Vergoeding door zorgverzekering: niet van toepassing

Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden.

Als voeding & leefstijl coach kijk ik met een holistische blik zowel naar jouw persoon als geheel als naar de invloed van buitenaf en ga ik opzoek naar de best passende manier om jou te helpen. Ik kan je helpen om je fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten en daarin een balans te vinden.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 

Ayurvedische deskundigheid:

Vanuit Ayurvedische en holistische visie bied ik persoonlijk advies en coaching op het gebied van juiste voeding en leefstijl passend bij de constitutie of de disbalans. Tevens bied ik zwangerschap- en postpartumbegeleiding en massages.
In samenwerking met Ayurvedische artsen kan ik ook behandelingen bieden bij co-morbiditeit of eventuele ernstigere aandoening.

Ayurvedisch specialisme:

Mijn specialisme op het gebied van Ayurveda betreft  klachten of aandoeningen op het gebied van:

  • Zwangerschap- en postpartumbegeleiding en massages
  • Huid
  • Stress
  • Voeding

Niet Ayurvedische deskundigheid:

Tevens ben ik opgeleid als HBO-verpleegkundige en 10 jaar werkzaam als professional in de revalidatiezorg.
Deze unieke combinatie van kennis van zowel de reguliere- als de ayurvedische geneeskunde maakt dat ik goed in kan schatten of ik een cliënt middels Ayurveda kan  helpen  of  naast behandelingen vanuit de reguliere geneeskunde ondersteuning bieden.

Opleiding en ervaring

Ayurveda therapeut & Ayurvedische massage therapeut opleiding bij Ayurdaay Nilayam Hengelo.

Sinds juni 2019 heb ik mijn Ayurvedische praktijk geopend in Arnhem en behandel en begeleid ik cliënten met uiteenlopende klachten. Van alleen ondersteunend met ayurvedische massages tot uitgebreide voeding en leefstijl coachingsadvies.

Ik benut mijn kennis van de reguliere geneeskunde om in te kunnen schatten of het verantwoord is een cliënt te behandelen vanuit de Ayurvedische geneeskunde.

Visie op gezondheid en genezing

Mijn uitgangspunt is een holistische visie, wat inhoud dat de mens één geheel is en niet een som van onderdelen. Alles in en om ons heen heeft invloed op onze gezondheid en de aanpak van het probleem behoort hier ook op gebaseerd te zijn. Ayurveda is een geneeskunde die het probleem ook vanuit de holistische manier benaderd en behandeld.

Als voeding & leefstijl coach kijk ik met een holistische blik zowel naar jouw persoon als geheel als naar de invloed van buitenaf en ga ik opzoek naar de best passende manier om jou te helpen. Ik kan je helpen om je fysieke en psychische weerbaarheid te vergroten en daarin een balans te vinden.

Mijn affiniteit met zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde is groot, maar naar mijn mening ligt de grootste kracht in het samenkomen en samenwerken van deze twee. Twee visies die elkaar aanvullen en ondersteunen. Mijn wens is dan ook om een mooie samenwerking te ontwikkelen tussen deze twee. Samen de krachten bundelen levert uiteindelijk meer voordelen op.

Werkwijze

Na een uitgebreid consult volgt een uitgebreid behandelplan met advies en coaching mogelijkheden. Ik maak gebruik van een uitgebreide anamnese, tong en polsdiagnose om tot een conclusie te komen . Vervolgens blijf ik een cliënt volgen en ben voor vragen en advies bereikbaar.

Praktijk Viharini Ayurveda,Thorbeckestraat 49, 7331 RH Apeldoorn.

De praktijk is alle dagen van de week open.
Afspraken in overleg  via de knop “Maak een afspraak” boven.
Duur van een eerste consult duurt 1,5 uur. Vervolg consulten ongeveer 1 uur.
Duur van behandelingen varieert.

Tarief
Eerste consult 1-1,5 uur: 65 euro.
Vervolg consult 60 min.: 50 euro.
Verder: afhankelijk van soort behandeling en duur. 

Lidmaatschap beroepsverenigingen: Niet van toepassing

Vergoeding door verzekeraars: Niet van toepassing

Website: www.viharini.nl
LET OP: Een afspraak maken of info aanvragen doet u via de knop “Contact en afspraak maeken” hierboven links!