Afspraak maken

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Josine Acket

Mesoloog en Ayurveda Practitioner

Praktijk Gaja Ayurveda

 • Eindhoven: Gerard Bruningstraat 14, 5644 RR Eindhoven.
 • Tilburg: Amer 20, 5032 AZ  Tilburg.

Wat doe ik? Diverse ayurvedische massages en voeding- en leefstijladvies. Ik ondersteun tevens met homeopathie, (ayurvedische) kruiden en orthomoleculaire voedingssupplementen. Tevens gebruik ik, naast ayurvedische diagnose, Elektro Fysiologische Diagnostiek.

Lid van beroepsvereniging: NVVM, RBCZ.
Vergoeding door zorgverzekering: via de aanvullende verzekering.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak “. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

De essentie van mijn werk is dat ik mensen begeleid in het veranderen van hun voedings- en leefstijl zodat hun gezondheid verbetert, zowel lichamelijk als geestelijk. De Ayurvedische behandeling heeft mij geleerd dat je heel goede resultaten kan bereiken, als je als therapeut een goede inschatting maakt van constitutie en verstoring.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

 

 

Ayurvedische expertise:

Bij Gaja Ayurveda Eindhoven doen wij ayurvedische massages zoals abyangha, udvartana, pinda sveda, 4-handenmassage en massage van marmapunten. Wij beschikken over een svedana stoomcabine.

Vanuit Mesologiepraktijk Josine Acket geef ik ayurvedisch voedings- en leefstijladvies. Ik ondersteun tevens met homeopathie, (ayurvedische) kruiden en orthomoleculaire voedingssupplementen. Daarbij maak ik, naast ayurvedische diagnose gebruik van Elektro Fysiologische Diagnostiek.

Ayurveda is een onderdeel van de Mesologie. Mesologie is een complementaire geneeswijze. Fundament is dat gewerkt wordt vanuit verschillende disciplines: TCM (traditional chinese medicine), ayurveda, orthomoleculaire geneeswijze, homeopathie en fytotherapie. Wij hanteren ook meerdere onderzoeksmethoden: anamnese, observatie, pols- en tongdiagnose, visceraal onderzoek en een meting door middel van Elektro Fysiologische Diagnostiek.

Ervaring:

Ik heb ervaring met allerlei chronische klachten variërend van: vermoeidheid, pijn, darmklachten, menstruatieproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, hoofdpijn en migraine, burn-out, depressies, longproblemen, allergie en voedingsovergevoeligheid.

Opleiding 

 • Psychologie (diploma)
 • Mesologie (diploma)
 • Academy of Ayurvedic Studies (jaar 1 en 2)
 • Ayurvedic nutrition therapist (AAS)
 • Ayurvedic nutrition & lifestyle practitioner (EIVS)
 • Module Massage I, massage II, massage marmapunten (AAS)

Visie op gezondheid en genezing

Voor mij is ayurveda een natuurgeneeswijze die alle aspecten van het leven omvat. De essentie van mijn werk is dat ik mensen begeleid in het veranderen van hun voedings- en leefstijl zodat hun gezondheid verbetert, zowel lichamelijk als geestelijk. De ayurvedische behandeling heeft mij geleerd dat je heel goede resultaten kan bereiken, als je als therapeut een goede inschatting maakt van constitutie en verstoring, .

 

Mijn specialismen

 • Chronische pijn
 • Chronische diarree en obstipatie
 • Vermoeidheid
 • Fibromyalgie

Werkwijze

Ayurvedische massage kan onderdeel zijn van een behandeling. Het kan ook een wellness massage zijn. Op basis van de ayurvedische diagnose volgt een passende ayurvedische massage.
Al mijn behandelingen beginnen met een intake, telefonisch of via een consult. Op basis van het eerste consult volgt er een behandelingsplan.

Praktijk Gaja Ayurveda
Eindhoven:
 Gerard Bruningstraat 14, 5644 RR Eindhoven.
Tilburg: Amer 20, 5032 AZ  Tilburg.
Afspraken en info: via knop “Maak een afspraak”.
Mijn praktijk is alle werkdagen open. Voor ayurvedische massages kun je ook terecht in de avonden en op zaterdag.
In Tilburg ben ik op woensdag en donderdagochtend werkzaam. Op overige dagen in Eindhoven.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: NVVM, RBCZ.
Vergoeding door verzekeraars: Afhankelijk van de aanvullende verzekering worden ayurvedische, evenals mesologische, behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed.
Voor een vergoedingenlijst van de mesologische consulten: zie mijn website: : www.mesologieacket.nl.

Websiteswww.mesologieacket.nl en www.ayurveda-eindhoven.nl.
LET OP: Voor een korting bij het eerste consult dient u een afspraak te maken via de knop op deze pagina!