Ed Kamperveen, Massage Therapeut

Praktijk Mertina Massage, J.P.Sweelinckstraat 1, 1443 MA Purmerend.
Wat biedt ik? Ayurvedische massage, Klassieke massage, Wellness arrangementen.

Lid van beroepsvereniging: niet van toepassing; Mertinamassage ondersteunt het gedachtegoed van de beroepsvereniging ANVAG (Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurveda Geneeskunde).
Vergoeding door zorgverzekering: niet van toepassing.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak“. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

Het lichaam beschouw ik als je persoonlijke tempel en dit dient te allen tijde schoon en rein gehouden te worden. Het reine wordt gevonden in een goed onderhoud van zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam. Dit betekent dat enkel een massage van het lichaam niet volstaat. Ook moeten goede voeding en schone gedachten bijdragen aan de balans tussen lichaam, geest en ziel.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise
|
Door de Ayurvedische Abhyanga massage te combineren met grepen en technieken uit de klassieke massage, de Shiatsu en Reiki wordt de behandeling compleet gemaakt en wordt een hoge mate van weldaad ervaren. De Ayurvedische massage heeft tezamen met een gevoel van diepe rust en weldaad ook een helende en therapeutische werking. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speciale regenererende warme kruidenoliën.

Opleiding Ayurveda: Ayurvedische massagetherapie.

Verdere opleiding: verschillende massagevormen en technieken, waaronder klassieke ontspanningsmassage. Opleiding in het gebruik van Indiase kruidenoliën en etherische oliën.

Visie op gezondheid en genezing

Het lichaam beschouw ik als je persoonlijke tempel en dit dient te allen tijde schoon en rein gehouden te worden. Het reine wordt gevonden in een goed onderhoud van zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam. Dit betekent dat enkel een massage van het lichaam niet volstaat. Ook moeten goede voeding en schone gedachten bijdragen aan de balans tussen lichaam, geest en ziel. Om die reden is mijn behandeling gericht op de mens als één geheel. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling ondersteund met een gesprek, met luisteren en inleven. Tot slot: “ER HOEFT JE NIETS TE MANKEREN OM JE TE LATEN MASSEREN”. Bij Mertinamassage staat de mens centraal en de liefde en toewijding voor het vak Massage.

Mijn specialismen

  • Ayurvedische massage tegen o.a. vermoeidheid
  • Behandeling van huidklachten met scrub en modderpakking
  • Shirodara behandelingen voor geestelijke rust
  • ShiroAbhyanga voor rust in het hoofd en ontspanning
  • Chakra en Marma behandelingen

Tevens bied ik Wellness arrangementen van een dagdeel, met diverse behandelingen (lichaamsmassage, voetmassage, schoonheidsbehandeling, manicurebehandeling, etc.).

Werkwijze

Na een intake wordt bepaald welke richting van behandeling gekozen wordt. Bij een ontspanningsmassage kies ik voor de olie die de meeste rust biedt en de ontspanning optimaal maakt. Bij een medische aandoening kan de anamnese van de doorverwijzer gevolgd worden. Bij een eigen diagnose wordt de meest van toepassing zijnde olie en behandeling gehanteerd. Een behandeling duurt ca. 1,5 uur. Bij het eerste bezoek is er ook een intake gesprek, waardoor de totale behandeling een half uur langer duurt. Bij de volgende behandeling zal het voor en nagesprek tezamen ook een half uur duren. Een hoofdmassage van ca. 35 min. is ook mogelijk. Dan wordt het hoofd, de marmapunten op het hoofd, de schouders en de armen gemasseerd.

Praktijk Mertina Massage, J.P.Sweelinckstraat 1, 1443 MA Purmerend.

Afspraken en info: via knop “Afspraak en info”.
Tarieven: op aanvraag.
Cadeaubon Het is ook leuk een massage-bon cadeau te geven of te krijgen. Deze kan op naam worden gemaakt, zowel op naam van de gever als van de ontvanger. Neem hiervoor contact op.

Bedrijven informatie Veel werkgevers of leidinggevenden vinden het uitermate belangrijk dat hun personeel fit en gemotiveerd hun werk verricht. Speciaal voor hun hebben wij het programma samengesteld, vraag om de speciale folder.

Lidmaatschap beroepsverenigingen:
NASA®, de Nederlandse Associatie van Ayurvedische Therapeuten. Tevens aangesloten bij de “RING”, het landelijke Therapeuten Register voor Natuurgerichte Gezondheidszorg.
Mertina Massage ondersteunt het gedachtegoed van de beroepsvereniging ANVAG (Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurveda Geneeskunde).
Vergoeding door verzekeraars: Informeer bij de zorgverzekeraar.

Websitewww.mertinamassage.nl