Jacqueline Brandes

Natuurgeneeskundig Ayurveda practioner, Psychosociaal Counselor, Esthetisch- en massage deskundige.

Praktijk MunayQi. Stresstransformatie: .Rivierenlaan 85, 1442 PC Purmerend.
Wat doe ik? Ayurvedische behandelingen, lifestyle coaching en huidverbetering, gezichtsverzorging en Wellness.
Lid van beroepsvereniging: VBAG.
Vergoeding door zorgverzekering: bij de aanvullende verzekering.
Consult: Voor het maken van een afspraak klikt u op de knop “Maak een afspraak“. U vult een aanvraag formulier in dat rechtstreeks naar de behandelaar(ster) wordt verzonden. Wanneer u zo een afspraak aanvraagt, heeft u recht op 5 euro korting bij het eerste consult.

“Een reis naar ontspanning en welzijn begint met een enkele stap”.
Alle behandelingen binnen MunayQi zijn gebaseerd op de universele principes van yin yang, de 5 elementenleer (hout, vuur, aarde, metaal en water), de reflexzones in het gezicht en op het lichaam, de seizoenen en het bioritme van de cliënt.

Verdere informatie over de praktijk vindt u hieronder.

Ayurvedische expertise

voor Shirodhara olie behandeling

voor Shirodhara olie behandeling

Gezichtsverzorging en Wellness lichaams behandelingen met door ayurveda geinspireerde AVEDA producten. Deze behandelingen zijn een absolute verwennerij door het gebruik van producten met zuivere, duurzaam verkregen medicinale planten. Het is een diepgaande ayurvedische aanpak met massage en therapie die aangenaam is voor de zintuigen. Het resultaat wordt verder geoptimaliseerd met behulp van kruiden voetbaden, shiatsu accupressuur, lymfedrainage en speciaal maskers afgestemd op uw bioritme en seizoen.
Therapeutische en rustgevende ayurvedische behandelingen, zoals Ayurvedische massages, swedana(stoomcabine), shirodhara (hoofdbehandeling).
Ayurvedische therapeutische behandelingen zoals nasya (neus- en gelaatbehandeling), karnapurani (oorbehandeling), netra tarpana (oogbad met ghee), gati basti (oliebad rug/of nek behandeling), shiro-abhyanga (indiase hoofdmassage), ubtan lichaamspakking of panchkarma detox.

Opleiding en ervaring

 • Huidverzorging. Aveda huidspecialist
 • EISRA Ayurveda practitioner
 • Shiatsu en voetreflex therapeut
 • Panchkarma studie India

Visie op gezondheid en genezing

“Een reis naar ontspanning en welzijn begint met een enkele stap”.
Jacqueline Brandes gaat als natuurgeneeskundige en huidspecialist uit van de oosterse filosofie en beschouwt de huid als de beschermer van het lichaam en als de spiegel van de gezondheid. Vanuit de Himani visie benadert zij de cliënt, onze gast, als een uniek geheel.
Alle behandelingen binnen Himani zijn gebaseerd op de universele principes van yin yang, de 5 elementenleer (hout, vuur, aarde, metaal en water), de reflexzones in het gezicht en op het lichaam, de seizoenen en het bioritme van de cliënt.

Mijn specialismen

Ayurvedische behandeling van klachten met indicaties:

 • huidklachten
 • maag- en darmproblemen
 • gewricht- en spierklachten
 • migraine
 • fibromyalgie
 • multipele sclerose
 • depressie
 • astma
 • slechte weerstand
 • atrofie

Middels andere behandelingen:

 • onrust/depressie

Werkwijze

Om een goede diagnose te kunnen stellen, maak ik gebruik van 4 soorten laboratoriumonderzoeken. Aan de hand van de uitslag van het onderzoek ontvangt u advies.
Behandelmogelijkheden zijn ondermeer: Ayurveda detox kuur en Oligotherapie om de spijsvertering en stofwisseling te verbeteren, en/of aanpassing van uw voedingspatroon met behulp van een ortho moleculair advies. Dit alles uiteraard aan de hand van een consult gesprek, en pols- en tongonderzoek.
Er wordt gebruik gemaakt van 100% bio-ceutical gecertificeerde gezichtsverzorging, en natuurlijke nutricosmetics en voedingssupplementen. Dit zijn biologisch geteelde planten- en kruiden ingrediënten van zeer hoge kwaliteit, geen kunstmatige kleur- en geurstoffen, vrij van dierlijke ingrediënten en parabenen.

Praktijk MunayQi. Stresstransformatie, Rivierenlaan 85, 1442 PC Purmerend.

Afspraken en info: via knop “Afspraak en info”.
Tarief: Vraag onze prijslijst aan via dezelfde knop .
Lidmaatschap beroepsverenigingen: Aangesloten bij VBAG, BVAT, ANBOS, PROVOET.
Vergoeding door verzekeraars: Afhankelijk van uw zorgverzekering komen diverse therapieën in aanmerking voor vergoeding.

Website: munayqi.nl/ayurveda